Over Promundo

Promundo helpt organisaties weer vitaal te worden, vitaal te blijven en tot bloei te komen. Het potentieel van mensen en een mensgerichte aanpak is ons uitgangspunt. Ons gezamenlijke doel is dat organisaties en hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zodat zowel de organisatie als de individuele medewerker van betekenis blijft.

We zijn een netwerkorganisatie. We werken samen met zelfstandige adviseurs, coaches en trainers die hun werk met passie doen. Partners die we waarderen en vertrouwen. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we de deskundigheid leveren die nodig is voor het vraagstuk. Bij veranderingsprocessen kunnen we fungeren in de rol van sparringpartner, mentor, gids of interim-manager.

Ontdekken, inspireren en samen doen

We zetten onze kennis en energie in voor ontwikkelen van organisaties en willen graag een gelijkwaardige partner zijn. Mensen in organisaties tot hun recht laten komen en doorgaan tot het gewenste resultaat is bereikt. Dat doen we op een persoonlijke manier. In gesprek met u en uw medewerkers ontdekken we welke vraagstukken er leven. We kijken bij wie energie zit. Wie wil meedenken? Wie staat open om te gaan experimenteren? Gaandeweg ontdekken we wat nodig is en zetten we de volgende stap. We leren en veranderen samen door te doen.  

Voor uw wereld

‘Pro Mundo’ betekent ‘voor de wereld’. Wij willen bijdragen aan waardevolle werelden waarin menselijkheid, welzijn en duurzaamheid centraal staan. De natuur is daarbij onze inspiratiebron. Onze kleuren zijn aardetinten die je vindt in een levend bos. De kleur oranje geeft contrast en staat voor actie en warmte. We geloven dat aandacht voor mensen en resultaat prima samengaan.

Nieuwsbrief inschrijven